2016
Thursday
March
17

Sokndal (N) - Gjestfrihet - i historiske og inspirerende omgivelser!

Sokndal

Kjære alle venner av Sogndalstrand Kulturhotell! Så er vi alle godt i gang med det nye året 2016. Vi har så langt i år allerede lagt bak oss bedriftsarrangement og møter, familiefeiringer, interessant foredrag med selveste media-guru Jahn Otto Johansen, lutefiskemiddag, samt intimkonsert med pop-artisten Moi. Nedenfor kan du se litt av hva vi har på tapetet de nærmeste månedene. Vi er her for å skape gode gjesteopplevelser, så velkommen til Sogndalstrand Kulturhotell! Se mer på www.sogndalstrand-kulturhotell.no

Vinterfestival - 20.februar – fra kl. 18.00 
 Rune Bjerga, Myrull, Lasse Berheim og Elle Melle kommer! Kommer du? 
Sogndalstrand Kulturhotell inviterer til tidenes første «Vinterfestival». Dette er starten på en årlig tradisjon som vil legges til februar hvert år. Det vil bli fremføring på «scener» i forskjellige bygg i gata vår; Dørene åpnes til Fengselet, restaurant «Folvik Kafe»og Sjøbua - og vi legger til rette for en intim festival – hvor alt er nært – og hvor det ikke er langt å gå fra opplevelse til opplevelse. Med 4 forskjellige, dyktige artister med hvert sitt uttrykk, vil du helt sikkert både trimme lattermusklene, la taktfoten gå og synge med! Bonus er god mat og drikke og herlig stemning i et særdeles hyggelig miljø. Begrenset antall plasser.

Vinter- eller påskeopphold: Velkommen til en liten hverdagsflukt! 
For de som vil ta litt en liten hverdagspause i vinter, og ikke ønsker å legge turen til snøkledde fjell, byr Sogndalstrand Kulturhotell på koselig innekos eller herlige turer i frisk og klar sjøluft. Om det er bart på veiene, står våre sykler klare i gata – og kan fritt disponeres av våre boende gjester. Om det er snø på heiene, da er det bare 15 min. til nærmeste skiterreng. Overnatting i påsken - fra 18.mars-27.mars 2016: 1 døgns opphold inkl. halvpensjon - kr 1.135,- (per person i dobbeltrom, frokost og 2 retters middag)

Skreimiddag - Lørdag 5.mars 2016 Skreien er i sesong kun noen få måneder i året. 
Benytt sjansen til å nyte denne kvalitetsfisken den 5. mars. Kl. 19.30 havner nytrykket skrei med rogn og lever som tilbehør på middagsbordet. Vår lune og trivelige restaurant Folvik Kafè danner rammen for god trivsel!

Overnattingspakke - 5.mars 2016;
kr 1.395,-pr person som inkluderer: 
 1 overnatting inkl. frokost 
 Aperitif 
 Skreimiddag (2 x fatservering)  Dessert

Winemakers dinner - Fredag 22.april og lørdag 23.april 2016 
Vi får besøk av kompanjongeneTrond Malmer og Roald Notø, som eier og driver vingården Cascina Desderi i Piemonte/ Italia - et av verdas beste vindistrikt. De følger oss gjennom en deilig italiensk-inspirert 5 retters meny akkompagnert av et utvalg av deres viner. Winemakers Dinner med overnatting og frokost; kr 1.990,-pr person:

 1 overnatting inkl. frokost
 Aperitif 
 5 retters middag 
 Vinpakke 
 Trond og Roald sin historie

Møter og kurs: 
Vi har 30 restaurerte og sjarmerende rom, og 3 konferanserom, hvorav det største kan ta opptil 35 personer. Dagkonferanse: Kr 590,-pr person inkl. møterom, deilig lunch, kaffe/te og fruktfat. Eksempel på KONFERANSEPAKKE; 1 døgn helpensjon fra kr 1.950,- som inkluderer: 
 Enkeltrom, møterom, aperitiff, 3 retters middag, frokost, lunch, kaffe/te og frukt i møtelokalet og bevertning til kaffepausene. 
 Møtelokale med moderne teknisk utstyr 
 Gratis parkering o Prisen gjelder frem t.o.m. mars 2016

Sogndalstrand Kulturhotell 
post@sogndalstrand-kulturhotell.no 
Sogndalstrand – 4830 Hauge i Dalane 
www.sogndalstrand-kulturhotell.no 
Tlf 51 47 72 55