2016
Wednesday
April
06

Slow Food Barcelona

Spanish National Network

 

Com cada segon dissabte de mes, el dissabte 9 d'abril de 10h a 16h el Mercat de la Terra d'Slow Food torna al parc de les Tres Xemeneies de Barcelona (Paral·lel, Poble-sec). Com sempre el mercat reuneix a una trentena de productors de proximitat seleccionats per Slow Food que ens oferiran una gran varietat de productes locals i de temporada.

En el mercat trobareu verdures i fruites, cereals, formatges, embotits, pa i rebosteria, entre molts d'altres productes. A part d'omplir el cistell, també hi podreu omplir la panxa degustant un arròs amb verdures i costella de porc cuinat per l'Alfons Bach del Mam i Teca, que va ser el primer restaurant d'Slow Food Barcelona en certificar-se com a Restaurant de la xarxa de Slow Food KM0.
També contarem amb la caravana de menjar sostenible Happy Foods, un foodtruck que no us deixarà indiferents i amb La Cantina Solar que ens oferirà cafès, tes i cacaos!

Per aquesta edició contarem amb uns invitats molt especials, farem una ballada de swing a càrrec de BallaSwing! Tots aquells que us agradi moure el cos al ritme de la música us hi esperem! La música anirà a càrrec dels nostres djs residents, Los Bellos, que faran una selecció musical especial per aquest mercat.

A més, els més petits podran emocionar-se, gaudir i aprendre amb els jocs de fusta de laFurgoneta Màgica que ja són tot un fenomen arreu de Catalunya.  Finalment, no ens oblidem dels tallers de cuina i tasts organitzats per Socium.

Amb tot això, no hi podeu faltar, us hi esperem!!!