2016
Friday
March
04

Mercat de la Terra Slow Food a les Tres Xemeneies

Spanish National Network

Com cada segon dissabte de mes, el dissabte 12 de Març de 10h a 16h el Mercat de la Terra d'Slow Food torna al parc de les Tres Xemeneies de Barcelona (Paral·lel, Poble-sec). Com sempre el mercat reuneix a una trentena de productors de proximitat seleccionats per Slow Food que ens oferiran una gran varietat de productes locals i de temporada.

En el mercat trobareu verdures i fruites, cereals, formatges, embotits, pa i rebosteria, entre molts d'altres productes. Destaquem la participació excepcional de Les Refardes (Bages), experts en varietats de llavors locals de producció ecològica. També us anunciem que a partir d'aquesta edició a cada mercat hi haurà tallers de cuina i tasts organitzats perSocium.

En el Mercat de la Terra, a part d'omplir el cistell, també hi podreu omplir la panxa degustant propostes gastronòmiques acompanyades d'un bon vermut o d'una bona cervesa artesana i una bona proposta musical. Com sempre contarem amb la participació de l'Eva, la Xef d'El Diván de los Sentidos de Cornellà, taller de cuina Slow Food, que ens oferirà un bon plat de calçots de proximitat, amb botifarra i seques. També contarem amb la caravana de menjar sostenible Happy Foods, un foodtruck que no us deixarà indiferents. Els més petits podran emocionar-se, gaudir i aprendre amb els jocs de fusta de la Furgoneta Màgica que ja són tot un fenomen arreu de Catalunya. 

Us recordem que el Mercat de la Terra forma part de la xarxa internacional Mercati della Terra®, mercats pagesos organitzats per Slow Food en tot el món on es poden comprar únicament aliments BONS, NETS, JUSTOS i DE PROXIMITAT: aliments locals de qualitat i de temporada, obtinguts amb processos tradicionals respectuosos amb la terra, i que tinguin un preu just, tant per qui els compra com per qui els produeix.