2016
Monday
February
29

Slow Calcots - XI Calçotada popular de Gallecs

Spanish National Network
XI Calçotada popular de Gallecs

a podeu reservar les vostres places per l'esperada calçotada anual d'Slow Food que tindrà lloc el Diumenge 6 de Març a les 14h a l'espai rural dels Gallecs, a 2 quilòmetres de Mollet.
Us animem a tots a venir, és una bona experiència, de la que Slow Food Barcelona hem participat des de la primera edició! Us deixem els detalls:

Menú i preu: 
- Menú Ecològic: Calçots amb salsa romesco, mongetes del ganxet amb cansalada o oli Vera, botifarra a la brasa, pa d'espelta, coca de Sant Galdric, mistela, aigua, vi i cafè. El cost és de 20 euros el d'adult i 10 euros l'infantil. El menú infantil no inclou calçots.

- Menú Vegetarià Ecològic: Calçots amb salsa romesco, mongetes del ganxet amb oli Vera, hamburguesa vegetal, pa d'espelta, coca de Sant Galdric, mistela, aigua, vi i cafè. El cost és de 20 euros el d'adult i 10 euros l'infantil. El menú infantil no inclou calçots.

Lloc: Gallecs
- En cotxe:  A7 direcció França; sortida 1: Mollet; continuar per la C-59, a la rotonda seguir per la C-155. Us trobareu panells indicadors. Es molt fàcil.

- En transport públic: Estació de Mollet - 2km caminant

Reserves i pagament: 
Ens heu d'enviar un correu amb data LÍMIT el dilluns 29 de Febrer. Heu d'indicar un nom, el nombre d'adults i infants i el tipus de menú, vegetarià o no. En aquest mateix correu ens heu d'adjuntar el comprovant de pagament. 
Exemple: Rovira - 3 Persones - 1 Adult Carn, 1 Adult Vegetarià - 1 Nen Carn - 50 euros.
El pagament l'haureu de fer al n. de compte d'Slow Food Barcelona: 2013 0478 36 0200794622 (Caixa Catalunya). Heu d'indicar al concepte el nom del grup o família.
No acceptarem inscripcions fora de termini o sense el comprovant de pagament!

Transport:
Al correu també podeu especificar si us falten o us sobren places de cotxe per tal de reduir l'impacte mediambiental del desplaçament. El dilluns 1 de Març començarem a coordinar els cotxes.

Instruccions:
A l'arribar, veniu a veure'ns a l'stand de la caixa per retirar els tíquets de la calçotada especificant que són tíquets d'Slow Food Barcelona. Un cop retirats els tíquets, dirigiu-vos a la nostra taula (la última de totes) i a partir d'aquí a gaudir!!
Com sempre us recomanem arribar d'hora, màxim a les 13h, per gaudir del camp, de l'agrobotiga, de l'ermita, dels preparatius... és un espai rural sorprenent per la seva conservació i el seu entorn.

Us esperem a tots i a totes!!!